Tajomstvá zdravia 206 – Cintorín a jeho energia

Úvodnou témou bolo pestovanie na cintoríne, čo je vskutku netradičná téma, ale Peter Planieta sa popasoval aj s tým. Vysvetlil, aké energie sú v cintoríne a jeho okolí a prečo.
Následne sme sa venovali trochu gastronomickému zážitku z okolia Banskej Bystrice, ktorý bol naozaj zaujímavý.
Po prestávke sme otvorili emaily a prvá otázka sa týkala múčky z pomletého hmyzu. Povenovali sme sa aj spánku či rekordu v jedení horaliek.
Rozpitvávali sme aj bolesť hlavy pri 7 ročnom dieťati, okomentovali sme aj teplovzdušnú fritézu, ale povedali sme si aj o špargli.
Ďalší mail sa pýtal na reumu, tiež na výrastky či zívanie, aj keď všetko to malo spoločnú príčinu.
Ešte sme sa jemne povenovali aj chudnutiu a opäť sme sa na týždeň rozlúčili.

ZDIEĽAJTE RELÁCIU

Pridaj komentár