Kôpky snov 76. – Talianska kuchyňa

Vypočujte si rozhovor s Petrom Planietom v rádiu Slobodný vysielač zo dňa 20.1.2016. Najprv sa nám Peter Planieta pochválil úspechom carobovej čokolády, potom však Kršiak skrútil tému na taliansku kuchyňu. Tak sme si vysvetlili, nakoľko je identická so zdravou kuchyňou a kde vlastne tieto kuchyne zlyhávajú. Ale povedali sme si aj o kapučíne, špagetách a ich lámaní, kombinovaní mäsa s ovocím, cezar šaláte, a ďalších témach.
Po pesničke sme sa venovali akné, ďalej sme rozoberali ginko, či sa dá liečiť tinitus akupunktúrou. Vysvetlili sme aj to, v čom je problém s pečivom. 
Prišla tiež otázka na problémy s dýchaním, poradili sme pri chudnutí.
V ďalšej otázke sa pýtali na tuky a tiež prišla aj výzva na účasť v súťažnej relácii vo varení.
Na pretras prišla aj dna, aj zapíjanie jedla v školách.
Posledná otázka sa týkala jedálnička pri cukrovke.
S prísľubom osobnej návštevy v štúdiu sme sa opäť na týždeň rozlúčili.

ZDIEĽAJTE RELÁCIU

Pridaj komentár