Verejné tajomstvá 59. – Cestoviny

Spočiatku sme rozprávali o aktuálnej kauze poľských vajíčok so salmonelou, kde sme usúdili, že zdravá výživa toxická asi ťažko môže byť.
Povenovali sme sa však cestovinám a prečo sú také skvelé a celosvetovo obľúbené. Peter Kršiak nám vymenoval všetky možné druhy cestovín a pokúsil sa aj opísať ich tvar a najčastejšie použitie. Následne Peter Planieta vyrozprával o príprave po zdravej stránke, kedy vieme, že už sú a tiež čo urobiť, keby sa nám rozvarili.
Po pesničke sme otvorili emaily a prvý prišiel až z Británie, kde sa pýtal poslucháč najprv na zeleninovo-ovocné šťavy, ďalšou otázkou bol kefír, tiež sme sa zamysleli nad obsahom arzénu v ryži.
Ďalšou témou boli problémy pri otehotnení, iní zase mali obavy o zdroj zeleniny v zime. Povenovali sme sa aj kombinovaniu rôznych druhov semienok, ale aj otázke koľko variť ovsené vločky. Podporovali sme aj pečeň a poradili sme pri hrudnom bloku. Ďalšou otázkou sme zodpovedali priebeh detoxikácie od hlienov spôsobených mliekom a mliečnymi výrobkami.

ZDIEĽAJTE RELÁCIU

Pridaj komentár