Začiatok sme venovali téme prežitia, ako sa človek chová v ťažkých situáciách a ako má žiť, aby tie situácie zvládal.
A tiež ako sa prispôsobiť v nepriazni a pritom si zachovať svoje ja.
Po úvode sme otvorili maily, ktoré sa pýtali na využitie prebytku černíc, tiež sme si povedali o pestovaní zeleniny.
Ďalej sme riešili rôzne druhy soli v zložení produktov a o kvalite potravín.
Porozprávali sme si aj o mandliach, bio mandliach, ale aj o zapálených mandliach.
Prišli na pretras aj prézle/brézle a ich alternatíva.
Potom sme prebrali tráviace problémy, pozreli sme na živočíšne potraviny s ich vplyv na človeka a posledná bola otázka na nízky tlak.
A na záver sme mali ešte motivačnú reč od Petra, kde sme sa dozvedeli, čo to znamená žiť ako líška a ako rozosmievať ostatných.